Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
07-05-2019

GO! vacatures op eigen partnerpagina bij VDAB

Het GO! werkt samen met VDAB voor zijn vacatures. Met een eigen partnerpagina op de VDAB-site: alle vacatures van het GO! verschijnen zo op 1 plek, worden extra gepromoot in de zoekresultaten van VDAB en kunnen ook op tablets en smartphones gelezen worden. Bovendien promoot VDAB voortaan vacatures ook via Facebook.

Door het surfgedrag van alle werkzoekenden op VDAB.be in kaart te brengen, worden de aanbevolen jobs specifiek afgestemd op het profiel van de werkzoekenden. Op die manier krijgt elke gebruiker steeds het relevantste jobaanbod te zien.

Alle informatie over werken bij het GO! lees je op www.g-o.be/jobs. De vacatures zelf vind je dan weer in de rubriek 'Bedrijven in de kijker - GO!' op de VDAB-website.

Hoe ga je te werk om jouw vacatures aan de partnerpagina te koppelen?

  • Heb je al een account bij de VDAB maar is jouw account nog niet gekoppeld aan onze GO! account? Geef dit dan door aan onze contactpersoon bij VDAB, Helga Pellarin. Zij zorgt ervoor dat je vacature terechtkomt in het sjabloon van het GO! in het lijstje met vacatures.

  • Om voor het eerst een vacature te plaatsen op de website van VDAB moet je een account hebben bij VDAB. Heb je een vacature en nog geen account bij VDAB? Dan kun je die login aanvragen. Ook bij Helga Pellarin.

  • Beschik je over een login? Dan kan je aan de slag. Om een vacature in te geven, maak je gebruik van het sjabloon van de VDAB. Ondervind je problemen met het sjabloon? Neem dan contact op met VDAB.

Informatie over elektronisch kandideren voor tijdelijken en solliciteren bij het GO! vind je op www.g-o.be/jobs.

Meer informatie via 

jobs@g-o.be

https://pro.g-o.be/personeel-jobs/vacatures/invoer-van-vacatures