Ben je geen GO! professional? Surf dan naar www.g-o.be, onze algemene website.
menu
08-05-2019

Kennismaken met GO! IXZO?

GO! IXZO is een leerplatform dat inzet op gepersonaliseerd samen leren en doelgerichte evaluatie. Vanaf september gaan we van start met een beperkt aantal scholen. Kom alvast kennismaken met GO! IXZO tijdens ons open leernetwerk van 23 mei.

​Het GO! kwam positief in het nieuws met de aankondiging dat we als eerste onderwijsverstrekker zullen inzetten op artificiële intelligentie. Hiervoor optimaliseren we GO! IXZO, een pilootproject van 3 jaar over gepersonaliseerd leren, en vullen het geleidelijk aan met de mogelijkheden van artificiële intelligentie en data-analyse.

We kregen na de aankondiging heel veel vragen van scholen die graag willen deelnemen aan dit project. Daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee. We kunnen hier als net immers een wezenlijk verschil maken. Begin volgend jaar willen we daarom met een beperkt aantal pilootscholen en binnen een afgebakende focus samen de eerste stappen zetten.

Op 23 mei organiseren we een open leernetwerk voor alle geïnteresseerde scholen. Je maakt er kennis met GO! IXZO en we lichten de mogelijkheden toe om als school in het project te stappen.

Praktisch

Op 23 mei van 13 tot 16 uur
In de Bistro van het Huis van het GO!
Willebroekkaai 36, Brussel

Inschrijven kan via deze link.